Povpraševanje za SAFE.SI izobraževanje za strokovne delavce šol 2022/2023 - Stran 1

Pozdravljeni!
Pred vami je obrazec, s katerim lahko oddate povpraševanje za izvedbo izobraževanja o varni rabi interneta za strokovne delavce vaše šole v šolskem letu 2022/2023.

Z izpolnjevanjem obrazca začnete s klikom na gumb "Naslednja stran".

Z oddajo povpraševanja se strinjam s posredovanjem osebnih podatkov kontaktne osebe (ime, priimek, elektronski naslov, telefonska številka) zunanjim izvajalcem Safe.si izobraževanj z namenom, da se izvajalci s kontaktno osebo dogovorijo vse podrobnosti o sami izvedbi posameznega izobraževanja. Izvajalci kontaktnih podatkov oseb ne bodo posredovali tretjim osebam in bodo vse morebitne pridobljene osebne podatke s strani kontaktnih oseb (ime, priimek, elektronski naslov, telefonska številka) uporabili izključno za namene izvedbe izobraževanja na šoli oz. drugi instituciji.
Podrobnosti o zbiranju, hranjenju in obdelovanju vaših podatkov v tej anketi si lahko preberete tukaj. Politika zasebnosti in splošni pogoji so dostopni na tej povezavi.

Spodaj vpisane podatke (ime in priimek, elektronski naslov in telefonska številka) bomo uporabili zgolj za namen izvedbe in evalvacije naročenega izobraževanja. Vaših podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam.

*

Ime in priimek:

*

Vaš elektronski naslov:

Vaš elektronski naslov bomo uporabljali izključno za potrebe SAFE.SI projekta in ne bo posredovan tretjim osebam.

Telefonska številka:

*

Za katero institucijo naročate izobraževanja?

Za katero osnovno ali srednjo šolo naročate izobraževanje?

Če so podatki pri vaši šoli napačni, prosimo vpišite pravilne v spodnje polje. Prav tako v spodnje polje vpišite točen naziv in naslov vaše šole, v primeru, da je niste našli v zgornji roleti.

*

Navedite TOČEN naziv in naslov vaše institucije:

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>